dilluns, 15 de febrer del 2010

Les dreceres no són sempre el millor camí!

Fa dies que tinc al cap fer l'abecedari amb marqueteria i paper de vidre, però he estat dubtant si em quedaria prou bé. He volgut agafar una drecera, així que com ja vaig imprimir un abecedari i el vaig plastificar, havia pensat en enganxar-hi sucre pel damunt de les lletres i així fer el tacte diferenciat per poder reseguir la lletra amb el dit. Així que aquest matí hem fet una prova amb la Fiona.

Ha preparat la cola:



Ha posat cola pel damunt de la lletra "O" i ha agafat el sucre:


i l'ha posat pel damunt:



i després d'haber-ho deixat més de 12 hores en repós, he vist que per poc que hi passi el dit, el sucre s'acabarà caient... Per tant he revisat alguns blocs i crec que farè com l'Àfrica a Un desert a casa, i el faré amb cartró i paper de vidre! Al menys la Fiona ha pogut manipular diferents materials i ens ho hem passat molt bé!!.

6 comentaris:

Karen ha dit...

Hola!! Gracias por pasar por mi pagina y tu amable comentario!!, aqui estoy encantada leyendo la tuya, me parece fenomenal!!

K-rinos
Karen
www.miescuelitamontessori.blogspot.com

Silvia ha dit...

Por desgracia no lo entiendo todo, pero esa cara de tu nena con la cinta y la concentración de tu hijo, que maravilla. Es que las familias que educan en casa son de lo mejorcito que queda por el mundo.
Gracias por los animos, seguiré traduciendo a esta gran inspiradora Charlotte Mason, y a autoras relacionadas.
Saludos,
silvia

Marvan ha dit...

De vegades el procés és més important que no el producte. I com diuen algunos grandes mentes: El único hombre que no se equivoca nunca es el que no hace nada.
O, "El fracaso no existe, solo existen diferentes resultados".....

Jordi, Gisela i Fiona ha dit...

Gracias Karen, me alegra mucho que lo puedas ver, tu bloc es muy inspirador para mi!

Silvia: Gracias a ti por acercanos a todas nosotras material tan valioso como el que estás publicando.

Gràcies Marvan, por tu apoyo, la verdad es que a veces cuesta aceptar el "resultado diferente", seguramente por falta de experiencia...todo llegará!

Gisela

Àfrica ha dit...

Encara que no hagi anat bé per fer l'abecedari tàctil, segur que us ho heu passat molt bé experimentant amb el sucre! Això és el més important! Fins aviat!

Jordi, Gisela i Fiona ha dit...

Gràcies Àfrica, tens molta raó!